Спа релакс в Терме Букурещ - 01.11.2020г./05.12.2020г.
1 дни
Празник на Тиквата - 10.10.2020г.
1 дни

Work and Travel USA

Какво представлява програмата?

 

   Work and Travel USA е програма за международен културен обмен, разработена от Държавния Департамент на CAЩ през 1961 г. Тя дава шанс на студенти редовно обучение да прекарат лятната си ваканция в САЩ, работейки легално в сферата на туризма и обслужването, увеселителни паркове и др. От американска страна програмата се администрира от спонсориращи организации, които се грижат за студентите по време на престоя им в САЩ. Всеки участник получава виза J1, която му дава право на легална работа в САЩ за 4 месеца, а заедно с това и възможност да спести пари, да направи презокеанско пътешествие, да подобри английския си език и да се сдобие с приятели от цял свят. Всяка година над 10 000 студента от България участват и пътуват по програма Work and Travel USA.

   Продължителността на програмата е 4 месеца работен период и 1 месец туристически престой за пътуване в границите на САЩ, като най-късната дата за връщане в България е 1-ви октомври.

 

Време за провеждане на програмата:

 

  • Датите на пристигане в САЩ са от 1 май до 20 юни. Конкретна дата на пристигане - всеки участник си избира сам.
  • Срок на работната оферта - варира от 2.5 до 4-ри месеца. + Всеки участник може да пътешества в рамките на 1 месец след приключване на работния период, но трябва да напусне САЩ не по-късно от 1-ви октомври.

 

В програмата може да участва всеки студент, който е:

 

  • Редовно обучение в България или чужбина (бакалавър или магистър)
  • На възраст между 18 и 28 години
  • Владее говорим английски поне на средно ниво

 

 

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПРОГРАМАТА WORK AND TRAVEL ЗАПОВЯДАЙТЕ В НАШИЯ ОФИС НА ул. "ИВАЙЛО" №3 (до хотел "Етър")!