Нова Година 2025 - Хотел KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort 5 *- 28.12.2024г - 02.01.2025г.
6 дни
Нова Година в Чанаккале - хотел Kolin 5*- 30.12.2024г - 02.01.2025г.
4 дни
ТРИ ДНИ В РОДОПИ С КОРАБЧЕ - 21.09-23.09.2024г.
3 дни
Нова Година 2025 - Хотел Hattusa Vacation Thermal Club 5 *- 30.12.2024г - 02.01.2025г.
4 дни
Мистична Странджа - 11 Октомври – 13 Октомври 2024
3 дни

ИСТАНБУЛ и Принцови острови (3 нощувки) - 07.11 - 10.11.2024г

Истанбул
335 лева
4 дни
Автобус

Програма

 

Първи ден – Отпътуване рано сутринта (около 04:00ч.) към Истанбул. Преминаване през граничен пункт Лесово.  Пристигане по обяд в Истанбул.  По желание и срещу допълнително заплащане Музея на Шоколада PELIT. Настаняване в хотела. Следва пешеходна разходка до джамията Сюлеймание,  перлата на архитекта Синан, разположена на третия хълм на града. Свободно време. Нощувка.

Втори ден – Закуска. Полудневна екскурзия до Принцови острови – архипелаг от девет острова в Мраморно море. Посещение на най-големия остров Буюк Ада – любимото място на Кемал Ататюрк, където е канил и посрещал своите гости. Обстановката на острова е идилична и спокойна, тук времето е спряло. Моторните превозни средства са забранени. Изключение се прави само за полиция, пожарна и бърза помощ. Местните хора и туристите се придвижват пеша, с колела, с файтони или магарета. Разходката е изключително приятна и релаксираща и обикновено приключва с обяд в някоя от местните таверни край пристанището. Връщане обратно в Истанбул.  Прибиране в хотела.

Вечерта (по желание и срещу допълнително заплащане) автобусна разходка до Азиатската част с посещение на Watergarden – светлинно шоу на пеещите фонтани, изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на 5 хиляди квадратни метра и се смята за един от големи в Европа. Връщане в хотела. Нощувка.

Трети ден – Закуска. ОБЗОРНА ЕКСКУРЗИЯ - Посещение на Парк Миниатюрк (Miniatürk) – това е цяла Турция, събрана в парк на открито. Умалени модели на забележителности от страната и дори цели мини градове с мини коли, светофари и хора по улиците им. Следва разходка до хълма Пиер Лоти. Изкачването до там се осъществява с въздушна въжена линия, а гледката е невероятна към Златния рог. Там групата ще има възможността да изпие по едно кафе или чай. Връщане в хотела. Свободно време. Вечерта - по желание разходка из квартал Еминюню с възможност за вечеря в някой от ресторантите с гледка към Босфора . Нощувка.

Четвърти ден – Закуска. Освобождаване на хотела. Посещение на Аутлет мол Венеция, който ще ви пренесе в атмосферата на Италиански град - Венеция и ще имате възможноста още малко да се насладите на мини варианта на Капалъ чарши. Късно вечерта прибиране в България.

 

 

Цената включва:

  • Транспорт с комфортен автобус;
  • 3 нощувки, 3 закуски в 4* хотел в Истанбул;
  • Медицинска застраховка;
  • Водач от ТО по време на цялата екскурзия;
  • БОНУС! Пешеходна разходка до джамията Сюлеймание
  • БОНУС! Разходка из квартал ЕМИНЮНЮ.

 

Цената не включва:

  • Разходи от личен характер;
  • Входни такси на посещаваните обекти:
  • Watergarden /при минимален брой 15 туриста/ – 15 eвро;
  • Екскурзия Принцови острови - 15 евро;
  • Музей на Шоколада - 200 турски лири;
  • Обзорна екскурзия с посещение на Парк Миниатюрк и хълма Пиер Лоти  - 35 евро;